Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side   
Lederudvikling er vejen til at skabe resultater og påvirke fremtiden
Resultater gennem forandring
   
"Personlig udvikling som leder og kompetenceudvikling"
   
LederSkaberne bygger ikke på traditionelle paradigmer, men peger fremad mod den organisationsform, der tegner sig i fremtiden. Flere og flere ledere oplever allerede i dag, at de forventes at tage ansvar og ledelse, men at det samtidigt bliver vanskeligere at opnå og forlive i kontrol. Dette paradoks er et præcist udtryk for udfordringerne.

Fremtidens organisation består af individuelle og kollektive identiteter, hvor relationerne mellem disse skaber organisation. Ledelse skifter derfor karakter fra mekanisk ledelse til organisk ledelse. Fra styring og kontrol til ledelse af mennesker og relationer. Det bliver en uforudsigelig virkelighed, hvor forandring er det eneste stabile.

Ledelse kræver derfor, at man deltager i processer, kommunikerer, agerer og er med til at skabe og koordinere det, der opstår i relationerne. Lederen skal kunne håndtere forandringer og skabe resultater gennem konstante forhandlinger i sin egen organisation og med omverdenen. Det er vejen til at skabe resultater og påvirke fremtiden.
 
Lederudvikling skaber gode resultater for fremtiden

 

Copyright © LederSkaberne - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.